Aikens , Tom . [ isbn 9789066115507 ] 2221 - Zilt . ( Het ultie

Schrijver:
Titel: Zilt . ( Het ultieme viskookboek . ) Tom Aikens wordt gezien als een van de meest originele en getalenteerde chef-koks van Engeland. Hij heeft een passie voor vis, maar ziet ook dat we de laatste decennia onverantwoord met vis zijn omgegaan. -
ISBN: 9789066115507
Taal: Nederlands
Uitgever: Inmerc , BV Wormer .
Bijzonderheden: Gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 2221 - 1e dr 2008 - 352 p - 1200 gr - 19,5x25,5 cm - 3,5 cm dik
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Zijn missie is te laten zien dat er met heel veel soorten vis heerlijk kan worden gekookt en niet alleen met de vertrouwde en daardoor vaak bedreigde soorten.
Zilt bevat een geweldige verzameling van meer dan 200 eenvoudig te maken recepten, die veel indruk zullen maken. Vispaté, rauwe en gemarineerde vissalades, gegrilde, gebakken, gestoomde en gepocheerde vis; alle bereidingswijzen komen langs en uiteraard worden de soepen en sauzen niet vergeten. Het boek bevat tevens een speciaal gedeelte over het schoonmaken van verse vis, en ruim 40 pagina's informatie over alle vissoorten op alfabet. Met recht mag dit boek het ultieme viskookboek worden genoemd, en hét boek voor een nieuwe generatie (thuis)koks, die rekening willen houden met de wereld om ons heen.


De berichten over visconsumptie zijn vaak tweeslachtig: enerzijds wordt dringend geadviseerd meer vis te eten, anderzijds zijn er alarmerende berichten over de slechte visstand. In dit actuele viskookboek wordt rekening gehouden met het feit dat door overbevissing vissoorten als kabeljauw, tong, tarbot enz. dreigen te verdwijnen. Maar ook de consument kan hier iets tegen doen door meer alternatieve vissoorten te kopen. Vooraf informatie over de huidige visserij, de vismethoden, soorten netten, organisatie en regels in de visserij, visserijtermen en hoe goede vis, schep- en schaaldieren in te kopen. De recepten staan vooral gesorteerd op bereidingswijze zoals o.m.: salades en gemarineerde vis, grillen en barbecuen, in de oven, bakken, stomen en pocheren, soepen en vispotjes. Ze worden afgesloten met recepten voor bouillons en sauzen en algemene technieken als fileren, graten verwijderen etc. Geillustreerd met gerecht- en werkfoto's. Steeds wordt rekening gehouden met een verantwoorde viskeuze en vaak worden alternatieven genoemd. Enige kookervaring is noodzakelijk. Met register.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aikens , Tom . [ isbn 9789066115507 ] 2221 - Zilt . ( Het ultieme viskookboek . ) Tom Aikens wordt gezien als een van de meest originele en getalenteerde chef-koks van Engeland. Hij heeft een passie voor vis, maar ziet ook dat we de laatste decennia onverantwoord met vis zijn omgegaan. - Aikens , Tom . [ isbn 9789066115507 ] 2221 - Zilt . ( Het ultieme viskookboek . ) Tom Aikens wordt gezien als een van de meest originele en getalenteerde chef-koks van Engeland. Hij heeft een passie voor vis, maar ziet ook dat we de laatste decennia onverantwoord met vis zijn omgegaan. -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Bocurio
  Kamer van Koophandel nummer: 34138285
  NL001177745B36
  http://www.bocurio.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.