Vossebeld-Dijkhuizen, Arda - Berend Jans Jonker - een zeeman ui

Schrijver:
Titel: Berend Jans Jonker - een zeeman uit Veendam
ISBN: 9789492185624
Taal: Nederlands
Uitgever: Daan en Arda Vossebeld-Dijkhuizen (in eigen beheer)
Bijzonderheden: 10-08-2017 (NIEUW), 124 pagina's, hardcover (genaaid gebonden)
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 27,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Over de Veendamse zeeman Berend Jans Jonker zijn in het verleden al meerdere artikelen in kranten en tijdschriften verschenen. Deze zeeman kwam ik op het spoor tijdens het onderzoek naar mijn zeevarende voorouders Zoutman.
Al in het midden van de 18e eeuw voer hij met zeilschepen, zoals het schoenerschip "Saramacca", het barkschip "Tasmania", en het brikschip "Tasmania" de hele wereld rond.
Ik vroeg me af welke havens hij aandeed, hoe lang zijn reizen duurden, welke goederen hij vervoerde en wat hij zoal meemaakte op zee.

Het resultaat van alle verzamelde informatie over Berend Jans Jonker en zijn vrouw Jantje Abrahams Hazewinkel is te vinden in dit boek.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vossebeld-Dijkhuizen, Arda - Berend Jans Jonker - een zeeman uit Veendam Vossebeld-Dijkhuizen, Arda - Berend Jans Jonker - een zeeman uit Veendam Vossebeld-Dijkhuizen, Arda - Berend Jans Jonker - een zeeman uit Veendam Vossebeld-Dijkhuizen, Arda - Berend Jans Jonker - een zeeman uit Veendam Vossebeld-Dijkhuizen, Arda - Berend Jans Jonker - een zeeman uit Veendam

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenwand

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenwand
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenwand een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenwand vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenwand kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.