Kemperink, R.M. ; C.J.C.W.H. Arnold ; M.A.M. Franken en J. de Mol (red

Schrijver:
Titel: Geschiedenis van Apeldoorn
Taal: Nederlands
Uitgever: Walburg Pers, Zutphen
Bijzonderheden: Gebonden met licht besch. stofomslag, 1993, 320 blz. Met foto's, facsimile's, tekeningen, kaarten en een index.
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Overzicht van de geschiedenis van Apeldoorn, gebaseerd op uitgebreid archiefonderzoek en kritisch gebruik van bestaande literatuur. In vier tijdvakken, geënt op de specifieke lokale situatie, worden (thematisch) vanaf de prehistorie tot ca. 1990 politiek-bestuurlijke, economisch-sociale, godsdienstig-kerkelijke, maatschappelijke en culturele ontwikkelingen aan een beschouwing onderworpen. Daarbij worden verbanden gelegd met de nationale en internationale geschiedenis.

Dit wetenschappelijk werk, geschreven door vakhistorici in een goed leesbare stijl voor de geïnteresseerde lezer, kan gerust als een fundament worden beschouwd voor de Apeldoornse geschiedschrijving en nodigt uit tot nader historisch onderzoek. Met noten, literatuuropgave en persoons-, plaats- en zaaknamenindex.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.