Kliphuis, Christine - De epilepsie van Annemarie : Als je herse

Schrijver:
Titel: De epilepsie van Annemarie : Als je hersens soms op hol slaan
ISBN: 9789062493708
Taal: Nederlands
Uitgever: Sjaloom - 1e druk, 2000.
Bijzonderheden: Hardcover boek, geïll., 62pp. - als nieuw ! ( ONGELEZEN )
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,64 (binnen Nederland)
Meer info:
Annemarie begreep er niks van. Had ze zo raar op de grond liggen doen? Wat stom. Zelf wist ze alleen nog maar dat haar buik naar aanvoelde en dat ze heel bang werd. Van de rest wist ze niets. Annemaries hoofd werkt soms een beetje anders dan dat van andere kinderen. Soms valt ze zomaar op de grond, en dan weet ze later niet meer wat er gebeurd is. Ze heeft epilepsie. //

Recensie(s) :
Als Annemarie naar een nieuwe school gaat, is ze een beetje zenuwachtig. Ze is bang dat de kinderen niet zullen begrijpen dat er de kans bestaat dat ze een aanval van epilepsie kan krijgen. Eenvoudig en duidelijk wordt beschreven wat er in je hoofd gebeurt als je een aanval krijgt en welke onderzoeken je moet ondergaan. Annemarie mag in een kringgesprek op school vertellen over epilepsie en wat dat voor haar betekent. Er worden veel vragen gesteld die duidelijk maken dat Annemarie net als ieder ander kind is. Ze kan soms een aanval hebben, maar die gaat ook weer over. In het verhaal krijgt ze een keer een aanval, die in de klas goed begrepen wordt. De uitgave is het eerste deel van de serie 'Ziekenboeg extra', waarin ernstige ziektes en aandoeningen op een voor kinderen vlotte duidelijke manier in een verhaalvorm worden uitgelegd. Aanvullende informatie voor ouders kan hen helpen bij de vragen van hun kind rond epilepsie. Het boek is geïllustreerd met zwart-wittekeningen. Achterin het boek is ruimte opengelaten om eigen ervaringen op te schrijven of tekeningen te maken. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar ; zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.
Verder lezen

Maaszicht uit Maasbracht

Logo Maaszicht

* * O P G E L E T - B E S P A A R - P O R T O * *
In Nederland en België vanaf € 30,- GÉÉN portokosten!
Betaling na ontvangst boeken!
Betaling via PayPal is mogelijk!
SNELLE LEVERING 1 tot 2 WERKDAGEN!
PORTOKOSTEN:
NEDERLANDSE ZENDINGEN via postNL aan Nederlandse tarieven.
Boek tot 350 gram 3.64 euro
Boek boven de 350 gram 4.40 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 6.05 euro //
BELGISCHE ZENDINGEN via Bpost aan Belgische tarieven
Boek tot 350 gram 3.03 euro
Boek boven 350 gram 5.05 euro
Dik boek dat niet door de brievenbus kan 6.70 euro
ANDERE LANDEN OP AANVRAAG.
Boeken altijd degelijk en professioneel verpakt.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Maaszicht

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Maaszicht
  • Na uw bestelling ontvangen u en Maaszicht een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Maaszicht vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Maaszicht kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.