Jansky, Robert C. - Astrologie gezondheid en voeding

Schrijver:
Titel: Astrologie gezondheid en voeding
ISBN: 9789063780982
Taal: Nederlands
Uitgever: Schors
Bijzonderheden: 1983, 162 pp., hardcover. Als nieuw
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als nieuw, opdracht op schutblad, verder in nagenoeg nieuwstaat.

Over het verband tussen astrologie en gezondheid is enorm veel geschreven. Het is de verdienste van Jansky, biochemicus en voedseldeskundige, dat hij eindelijk eens zuiver pragmatisch alle ter zake doende factoren op een voor leek en vakman begrijpelijke wijze op een rij zet. Binnen het raam van de verhouding tussen tekens, planeten, huizen enerzijds en eetgewoonten, hormoonhuishouding, voedingstoffen en ziekten anderzijds, behandelt hij de zin van het gebruik van eiwitten, koolhydraten, proteïnen, vetten, vitaminen en zouten. Tevens legt hij uit, hoe uit de horoscoop valt op te maken, welk orgaan onvoldoende functioneert en hoe daarin kan worden voorzien, waardoor kwalen kunnen worden vermeden. Zoals zovele moderne Amerikaanse astrologische studies is ook Jansky's werk een uitstekend leerboek, dat door zijn praktische benadering en overzichtelijkheid prettig aandoet en overtuigt.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan B-post tarieven. Betaling met paypal is mogelijk. Afhalen van boeken in overleg. Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jansky, Robert C. - Astrologie gezondheid en voeding

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.