Accord, Clark - Bingo!

Schrijver:
Titel: Bingo!
ISBN: 9789038800240
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & Van Ditmar - Amsterdam
Bijzonderheden: 2007, 236 pp hardcover gebonden (in goede staat!) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Clark Accord - Bingo!
(Nijgh & Van Ditmar - Amsterdam)
ISBN 9789038800240
uitgave uit 2007
236 pp hardcover gebonden
(in goede staat!)
Staat van het boek: 8.0

De 49-jarige Leanda en haar 22-jarige dochter Naomi zitten vast in een cirkel van armoede, hebzucht, wederzijds onbegrip, eenzaamheid en verlangen naar geluk.
Bijna dagelijks nemen ze de bingobus van Rotterdam naar Amsterdam in de hoop een financiële slag te slaan. Op een avond gaan ze spelen voor de jackpot, nog onbewust van de grote verrassing die hun te wachten staat en die het leven van beide vrouwen totaal overhoop zal halen...Recensie(s)Een dag uit het leven van de 49-jarige Leanda en haar 22-jarige dochter Naomi, gedreven bingospeelsters. Sinds op last van de gemeente de bingohallen in Rotterdam zijn gesloten, wordt door een uitbater voor de gelukszoekers gratis vervoer geregeld naar Amsterdam. Leanda en Naomi vertrekken verwachtingsvol naar bingohal De Suikertuin, waar ze gaan spelen voor de jackpot. Maar deze avond heeft voor hen een heel andere verrassing in petto. Realistisch verhaal, vol onderhuidse spanning, over de bingosubcultuur. Het verhaal speelt zich af op een dag binnen de Surinaamse gemeenschap in Nederland. Met verklarende woordenlijst van woorden en uitdrukkingen in het Surinaams. De derde roman van Clark Accord die in 1999 debuteerde met 'De koningin van Paramaribo'.

Prijs €4,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer (naar Belgie €25,-), nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Accord, Clark - Bingo! Accord, Clark - Bingo! Accord, Clark - Bingo!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.