Heytze, Ingmar - De allesvrezer/ Sta op en wankel/ Ademhalen on

Schrijver:
Titel: De allesvrezer/ Sta op en wankel/ Ademhalen onder de maan (PLUS VIJF ANDERE BUNDELS VAN INGMAR HEYTZE)
Taal: Nederlands
Uitgever: Kwadraat/ Podium
Bijzonderheden: Ingmar Heytze in ACHT bundels (eerste drukken in prima conditie). Zie meer info.
Prijs: € 36,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info: 1) De allesvrezer, 1997; 2) Sta op en wankel, 1999; 3) Aan de bruid, 2000; 4) Het ging over rozen, 2002; 5) Nietzsche schrijft een laatste vers, 2004; 6) Schaduwboekhouding, 2005; 7) Elders in de wereld, 2008; 8) Ademhalen onder de maan, 2012. Prijs is exclusief verzendkosten (pakket per Post.nl)

De Hillenaar uit Wassenaar

Logo De Hillenaar

OFFRE D'OCTOBRE. Klik eens op Alle Boeken van De Hillenaar! Voor de snelle beslisser (steeds slechts 1 stuk beschikbaar!): nieuwe exemplaren van de nieuwe boeken van KADER ABDOLAH, TOM LANOYE, FRANCA TREUR en anderen. Interessant aanbod in alle prijsklassen. En deze maand een mooi boekencadeau: bij een totale besteding (dus alles bij elkaar opgeteld) van minimaal €100 vanaf 28 september tot en met 31 oktober 2017 ontvangt u (zolang de voorraad strekt) gratis een gloednieuw exemplaar van Alain-Fourniers beroemde roman 'De grote Meaulnes', vertaald en uitgeleid door Mario Molegraaf. Hét najaarsboek bij uitstek! Bij bestellingen van meerdere items tegelijk is KORTING mogelijk in verband met gecombineerde verzendkosten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heytze, Ingmar - De allesvrezer/ Sta op en wankel/ Ademhalen onder de maan (PLUS VIJF ANDERE BUNDELS VAN INGMAR HEYTZE)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Hillenaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Hillenaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Hillenaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Hillenaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Hillenaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.