Heytze, Ingmar - De allesvrezer/ Sta op en wankel/ Ademhalen on

Schrijver:
Titel: De allesvrezer/ Sta op en wankel/ Ademhalen onder de maan (PLUS VIJF ANDERE BUNDELS VAN INGMAR HEYTZE)
Taal: Nederlands
Uitgever: Kwadraat/ Podium
Bijzonderheden: Ingmar Heytze in ACHT bundels (eerste drukken in prima conditie). Zie meer info.
Prijs: € 36,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info: 1) De allesvrezer, 1997; 2) Sta op en wankel, 1999; 3) Aan de bruid, 2000; 4) Het ging over rozen, 2002; 5) Nietzsche schrijft een laatste vers, 2004; 6) Schaduwboekhouding, 2005; 7) Elders in de wereld, 2008; 8) Ademhalen onder de maan, 2012. Prijs is exclusief verzendkosten (pakket per Post.nl)

De Hillenaar uit Wassenaar

Logo De Hillenaar

CADEAUTIJD. Klik eens op 'alle boeken van De Hillenaar'. Nu onder meer geschenkpakketten rondom Hans Warren en belangrijke 'literaire' beelden (Jan Wolkers, Albert Verwey). Bij besteding van minimaal €75 in één keer ontvangt u GRATIS een exemplaar (Nederlandse vertaling) van 'New Grub Street', een verbluffend boek van George Gissing uit 1891. Dé roman over het literaire leven van toen en nu. Informatie over verzendkosten: verzonden wordt met PostNL, het tarief van PostNL is momenteel binnen Nederland 3,95 voor een brievenbuspakje en 6,95 voor een pakket. Bij bestellingen van meerdere items tegelijk is KORTING mogelijk in verband met gecombineerde verzendkosten.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heytze, Ingmar - De allesvrezer/ Sta op en wankel/ Ademhalen onder de maan (PLUS VIJF ANDERE BUNDELS VAN INGMAR HEYTZE)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Hillenaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Hillenaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Hillenaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Hillenaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Hillenaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.