BIANCO, Giovanni - Gisele Bündchen

Schrijver:
Titel: Gisele Bündchen
ISBN: 9783836542180
Taal: Engels
Uitgever: Taschen Deutschland GmbH+
Bijzonderheden: Nieuw exemplaar 2016, 536pp, Gebonden, 34.5x25x5cm
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 49,99
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Gisele Caroline Bündchen[1] (Três de Maio, 20 juli 1980) is een Braziliaans supermodel. Ze is een van de succesvolste en bestbetaalde modellen ter wereld. Ze was het gezicht van meer dan twintig merken uit onder andere de Verenigde Staten, Rusland, Brazilië, Italië, Frankrijk, Mexico, Spanje, Turkije, Zuid-Korea, Duitsland en Zwitserland. In 2006 verdiende ze 33 miljoen dollar, terwijl ze een geschat vermogen heeft van 150 miljoen dollar. In het Guinness Book of Records 2007 staat ze te boek als 's werelds rijkste supermodel.
Verder lezen

Boekhandel Bloks uit Zwolle

Logo Boekhandel Bloks

Boekhandel Bloks Papenstraat 6 8011 PL Zwolle info@boekhandelbloks.nl www.boekhandelbloks.nl Tel: 0384582462 / 0625298470 Openingstijden: Maandag gesloten Di t/m vrij 10.00 - 17.30 Zaterdag: 10.00 - 17.00 Boekhandel Bloks is geïnteresseerd in de aankoop van verzamelingen, bibliotheken, nalatenschappen. Specialisaties: Kunst, Architectuur, Fotografie, Muziek, Geschiedenis, Filosofie etc. Verzendkosten Nederland €3,95 Pakketpost België €10

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

BIANCO, Giovanni - Gisele Bündchen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhandel Bloks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Bloks
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Bloks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Bloks vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekhandel Bloks kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.