Geerts, Gerard A. - Samenwerking en Confrontatie / de Frans-Ned

Schrijver:
Titel: Samenwerking en Confrontatie / de Frans-Nederlandse militaire betrekkingen, voornamelijk in de Franse tijd
ISBN: 9754358906707
Taal: Nederlands
Uitgever: De Bataafse Leeuw
Bijzonderheden: uitg. 2002, Nieuwstaat, 231 pag., Gebonden met fraaie omslagkaft, 25x18x2 cm.
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Ondertitel "De Frans-Nederlandse militaire betrekkingen, voornamelijk in de Franse tijd". Vele historische manuscripten en kaarten, voortreffelijk in de tijd geplaatst. Gesigneerd door de auteur.

Arie's Boekenwereld

Arie's Boekenwereld uit Nieuwerkerk ad IJssel

In mijn winkeltje kan ik u aanbieden: boeken over muziek, naslagwerken, filatelie literatuur en diverse onderwerpen. Variabele verzendkosten; in het algemeen zijn de verzendkosten de helft voor de verkoper en de helft voor de koper. De tarieven van PostNL worden zoveel mogelijk gevolgd.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Geerts, Gerard A. - Samenwerking en Confrontatie / de Frans-Nederlandse militaire betrekkingen, voornamelijk in de Franse tijd Geerts, Gerard A. - Samenwerking en Confrontatie / de Frans-Nederlandse militaire betrekkingen, voornamelijk in de Franse tijd

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Arie's Boekenwereld

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Arie's Boekenwereld
  • Na uw bestelling ontvangen u en Arie's Boekenwereld een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Arie's Boekenwereld vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Arie's Boekenwereld kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.