Däniken , Erich von . [ isbn 9789024536313 ] 3317 - Erfenis v

Schrijver:
Titel: Erfenis van de Maya's . ( Een spannende reis door de tijd . ) De Maya-stad Chichen Itza in Centraal-Amerika in het jaar 1317. Yum, zoon van een opperpriester, en Xixli, een jongen van de steenhouwersclan, moeten aan de god Kukulkan worden geofferd. -
ISBN: 9789024536313
Uitgever: Luitingh-Sijthoff .
Bijzonderheden: paperback in zeer nette staat - 3317 - 1e dr 1999 - 175 p -
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De vader van Yum twijfelt echter al lang aan de zin van dit ritueel en besluit het leven van beide jongens te redden. Hij legt hun uit hoe ze na de sprong in de offervijver door een geheime gang in een piramide terecht kunnen komen. De opzet lukt. Yum en Xixli vinden de gang en overleven. Maar op onverklaarbare wijze zijn de jongens in het jaar 1982 terechtgekomen.


Twee Maya-zonen uit 1317, uitverkoren tot offer aan de goden, zwemmen via een offerput en een onderaardse gang naar 1982. Een jong Zwitsers toeristenkoppel ontfermt zich over hen. Na het overwinnen van taalmoeilijkheden, beseffen Peter en Helga wie zij voor zich hebben. Voorzichtig wordt de belangstelling van enige Maya-deskundigen getrokken. De jongens hebben heel wat te vertellen en ondersteunen hun verhaal met in tempels en paleizen aan te treffen inscripties en sculpturen, die heel anders geïnterpreteerd moeten worden dan men tot dusver deed: de Maya-goden waren in werkelijkheid nl. buitenaardse ruimtereizigers. Een niet zonder spanning verteld verhaal, hoewel er geheimzinnigheid verloren gaat door de opening met de offergeschiedenis en het opduiken van de twee jongens in de twintigste eeuw. Zo is van meet af aan duidelijk waar de auteur heen wil. Er wordt veel verteld over de Maya-cultuur, maar waar ligt de grens tussen feitelijke informatie en hoogst persoonlijke interpretaties c.q. theorieën van de auteur? Dat is voor lezers niet goed uit te maken. En dat is uiteraard precies de bedoeling met dit redelijk slimme, qua stijl niet opzienbarende verhaal, voorzien van aardige kleurenfoto's.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Däniken , Erich von . [ isbn 9789024536313 ]  3317 - Erfenis van de Maya's . ( Een spannende reis door de tijd . ) De Maya-stad Chichen Itza in Centraal-Amerika in het jaar 1317. Yum, zoon van een opperpriester, en Xixli, een jongen van de steenhouwersclan, moeten aan de god Kukulkan worden geofferd. - Däniken , Erich von . [ isbn 9789024536313 ]  3317 - Erfenis van de Maya's . ( Een spannende reis door de tijd . ) De Maya-stad Chichen Itza in Centraal-Amerika in het jaar 1317. Yum, zoon van een opperpriester, en Xixli, een jongen van de steenhouwersclan, moeten aan de god Kukulkan worden geofferd. -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.