Berkhoff, G.A. - van Dale Pocketwoordenboek Frans Nederlands en

Schrijver:
Titel: van Dale Pocketwoordenboek Frans Nederlands en Nederlands-Frans (2dln.)
ISBN: 9789066487413
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Dale lexicografie
Bijzonderheden: 2003, 3de druk, 416 & 496p. plus twee CD'Roms, IN PERFECTE STAAT
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Boeken worden per set aangeboden.

Oblong uit Kapellen

U betaalt nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Nederlandse bestellingen worden verzonden aan het Nederlandse post-of DHL-tarief. Belgische bestellingen worden verzonden aan het Belgische posttarief. Alle boeken zijn totaal vrij van annotaties en onderlijningen. 1 U bestelt, u ontvangt een opgave van de portkosten. 2 U stuurt ons uw akkoord en uw bestelling wordt dadelijk en degelijk verpakt verzonden. 3 Nadat u uw bestelling heeft ontvangen zien wij graag uw betaling tegemoet.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berkhoff, G.A. - van Dale Pocketwoordenboek Frans Nederlands en Nederlands-Frans (2dln.) Berkhoff, G.A. - van Dale Pocketwoordenboek Frans Nederlands en Nederlands-Frans (2dln.) Berkhoff, G.A. - van Dale Pocketwoordenboek Frans Nederlands en Nederlands-Frans (2dln.)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Oblong

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Oblong
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oblong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oblong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Oblong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.