Tromp, C. - Na de oorlog / druk 1

Schrijver:
Titel: Na de oorlog / druk 1
ISBN: 9789012081849
Taal: Nederlands
Uitgever: Sdu Uitgevers
Bijzonderheden: hardcover, goede staat
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In de NPS-televisieserie 'Na de oorlog' getuigden Nederlanders over hun beroeps- en privéleven in de jaren na de Tweede Wereldoorlog tot ca. 1970. Ingeleid door Annie M.G. Schmidt zijn in dit boek twintig van deze zeer uiteenlopende terugblikken opgenomen. Zoals de architect stilstaat bij de ontwikkelingen in de volkshuisvesting en de NVSH-zuster terugblikt op de verwikkelingen rondom voorbehoedsmiddelen, zo beschrijft de fabrikant de wrijvingen tussen katholieken en protestanten in een religieus gemêleerd dorp en verhalen vijftigers over de ordeverstoringen in hun provo-tijd. De zeer leesbare teksten zijn niet alleen fraai geïllustreerd met zwart-witfoto's maar in de kantlijn ook voorzien van een kroniekachtige opsomming van de belangrijkste gebeurtenissen op het besproken terrein. Inclusief een korte epiloog en fotoverantwoording. De aantrekkelijke omslag is vormgegeven rondom een intrigerende foto.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tromp, C. - Na de oorlog / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.