Oehms, Heide - Ken je karma, karma inzicht en zelfontwikkeling

Schrijver:
Titel: Ken je karma, karma inzicht en zelfontwikkeling
Taal: Nederlands
Uitgever: Vrij Geestesleven
Bijzonderheden: Nette paperback, 301 pag., ISBN 9799060384700 , alleen knik in voorplat
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

Dit is geen boek dat uitnodigt tot lekker lezen: eerder is het te gebruiken als studiemateriaal. De schrijfster voegt veel informatie die eerder verschenen is over karma samen en voegt hieraan haar eigen kennis over karma toe. De hoofdstukken zijn kort en beschrijven iedere keer een duidelijk thema, zoals het Hogere Zelf, Mythologische dieren, Beschermende Meditatie,Waarneming van het Droomleven en Ruimte, Tijd en Eeuwigheid. Centraal in deze verscheidenheid aan onderwerpen is altijd het begrip karma. In de bijlagen worden de oefeningen die over het hele boek verspreid staan, nogmaals beschreven, zodat ze makkelijk op te zoeken zijn. Hoewel het boek niet makkelijk leest, kan het toch absoluut aangeraden worden aan iedereen die al een tijdlang op zoek is naar meer informatie over het zo veelomvattende maar toch zo complexe begrip karma. Bevat bijlagen, noten en informatie over de auteur (Oost-Duitse schilderes
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook; http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oehms, Heide - Ken  je karma, karma inzicht en zelfontwikkeling

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ankerboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.