Geirlandt, Karel; Hoet, Jan; Legrand, Francine-Claire; Borel, France;

Schrijver:
Titel: ANTOINE MORTIER.
Uitgever: , Tielt, Lannoo, 1989.,
Bijzonderheden: Relie, / Linnen, met omslag, 207pp. tekst in het Nederlands + texte en Francais. 30x296x260 mm ISBN 9020917161.
Prijs: € 45,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Ceci est le premier livre sur le travail d'Antoine Mortier. Il est pour tous les amoureux de l'art une decouverte dans une oeuvre qui etend sur pres de la moitie d'un siecle et que les jeunes generations est restee largement inconnue jusqu'a 1986, deux retrospectives ont ete consacrees. Il sera sans aucun doute favoriser la redecouverte de l'?uvre d'un artiste qui a tenu un role de premier plan dans l'art national apres 1945 et a donne une precieuse contribution au developpement de l'abstraction lyrique internationale. Charles Geirlandt, Francine-Claire Legrand, Jan Hoet, France Boul Francaise Knops et de mortier amener chaque leur approche de l'?uvre et la personne d'Antoine Mortier. En collaboration avec l'association ?«Amis de Antoine Mortier. Dit is het eerste boek over het werk van Antoine Mortier. Het wordt voor elke kunstliefhebber een ontdekkingstocht in een oeuvre dat zich uitstrekt over bijna een halve eeuw en dat voor de jonge generaties grotendeels onbekend bleef tot er in 1986 twee retrospectieve tentoonstellingen aan gewijd werden. Het zal ongetwijfeld de herontdekking bevorderen van het werk van een kunstenaar die een hoofdrol vervulde in de nationale kunst na 1945 en een waardevolle bijdrage leverde tot de ontwikkeling van de internationale lyrische abstractie. Karel Geirlandt, Francine-Claire Legrand, Jan Hoet, France Boul en Franaise Knops-Mortier brengen elk hun benadering van het werk en de persoon van Antoine Mortier. In samenwerking met vzw 'De vrienden van Antoine Mortier'.
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Geirlandt, Karel; Hoet, Jan; Legrand, Francine-Claire; Borel, France; Knops-Mortier, Francoise; - ANTOINE MORTIER.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.