Van de Hoeven / Theo Mariens. - Theo Mariens, oeuvre van deze a

Schrijver:
Titel: Theo Mariens, oeuvre van deze authentieke kunstenaar. met handgeschreven opdracht.
Uitgever: , , 2001
Bijzonderheden: Gebonden, Hardcover met stofomslag compleet. 64 pages, met prachtige illustraties. text in FR/ENG/NL. Exemplaar met handgeschreven opdracht, gesigneerd en gedateerd door de kunstenaar.
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: € 5,99 (binnen België)
Meer info:
Theophiel Mariens zag in 1928 het levenslicht in Mechelen. Na een artistiek getint middelbaar onderwijs volgde Theo de opleiding ?stijlen en ornament? aan het Stedelijk Instituut voor Technisch Onderwijs in Mechelen, waar hij in 1947 zijn diploma behaalde met de grootste onderscheiding. Tussen 1980 en 1990 doceerde hij ?restauratiewerken hout, kerken en kathedralen? aan de Academie en het Nationaal Hoger Instituut in Antwerpen. Tussen 1991 en 1996 had Theo Mariens zijn atelier in de Duinhoekstraat in De Panne. In die periode schonk hij ter gelegenheid van de vernieuwing van de Kerkstraat het bronzen beeld ?De baadster? aan onze gemeente. Deze getalenteerde kunstenaar is zowel beeldhouwer, kunstschilder als graficus..
Verder lezen

Erik Tonen Books

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling. We sturen uw bestelling via de koerierdienst DPD, POSTNL en DHL. ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 5.99 euro. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Van de Hoeven / Theo Mariens. - Theo Mariens, oeuvre van deze authentieke kunstenaar. met handgeschreven opdracht.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.