Van der Haeghen, Ferdinand - Bibliotheca Belgica. Bibliographie

Schrijver:
Titel: Bibliotheca Belgica. Bibliographie Générale des Pays-Bas
Taal: Frans
Uitgever: Editions Culture et Civilisation, Brussel, 1979
Bijzonderheden: Fotografische herdruk van hét standaardwerk over oude drukken uit Vlaanderen en Nederland
Prijs: € 250,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Zeer belangrijke bibliografie, opgestart in 1879 door Van der Haeghen, van alle boeken gedrukt in Vlaanderen en Nederland in de 15de en 16de eeuw (en later), maar ook van Nederlandse en Vlaamse schrijvers gepubliceerd in het buitenland, en werk van Nederlandse en Vlaamse drukkers in het buitenland. Deze herdruk is compleet in zes delen, samen 7.000 bladzijden met talrijke illustraties (titelbladzijden, drukkersmerken). Rode percaline banden in prima staat (één rug bovenaan lichtjes ingescheurd). 29 x 22 cm. De prijs is 250 euro. Als u niet kan komen afhalen in Kalmthout, zullen de verzendkosten helaas aanzienlijk zijn, wegens gewicht en volume.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Van der Haeghen, Ferdinand - Bibliotheca Belgica. Bibliographie Générale des Pays-Bas Van der Haeghen, Ferdinand - Bibliotheca Belgica. Bibliographie Générale des Pays-Bas Van der Haeghen, Ferdinand - Bibliotheca Belgica. Bibliographie Générale des Pays-Bas Van der Haeghen, Ferdinand - Bibliotheca Belgica. Bibliographie Générale des Pays-Bas

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.