C.H.J. Maliepaard - Zwerven tussen Arabieren en Koerden

Schrijver:
Titel: Zwerven tussen Arabieren en Koerden
Taal: Nederlands
Uitgever: Ad.M.C. Stok, Den Haag
Bijzonderheden: uitgegeven vermoedelijk begin jaren 1950, 228 pp. softcover, in redelijke staat. Het omslag is hier en daar beschadigd, maar het boek is nog okee. Heel zeldzaam werkje met vele z/w foto's en illustraties..
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: De schrijver maakte reizen door Irak en doet daar in dit boek verslag van. Lees over het toenmalige Irak en verwonder je.

Boekhandel Leesvoer

Logo Boekhandel Leesvoer

Speciale aanbieding: elk derde boek gratis. Dit betekent het volgende; bij bestelling van drie boeken ontvangt u de goedkoopste titel voor niets. U betaalt alleen de twee duurste boeken plus evt. verzendkosten.
Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen van minimaal 50 euro.
Gratis bezorging binnen Leiden.
Alle aangeboden boeken zijn tweedehands, wat betekent dat ze allemaal lichte gebruikssporen hebben. Deze kunnen uiteraard niet allemaal worden beschreven. Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C.H.J. Maliepaard - Zwerven tussen Arabieren en Koerden C.H.J. Maliepaard - Zwerven tussen Arabieren en Koerden C.H.J. Maliepaard - Zwerven tussen Arabieren en Koerden C.H.J. Maliepaard - Zwerven tussen Arabieren en Koerden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhandel Leesvoer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Leesvoer
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Leesvoer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Leesvoer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekhandel Leesvoer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.