De Grieck, Joan - Drie Brusselsche kluchten

Schrijver:
Titel: Drie Brusselsche kluchten
Taal: Nederlands
Uitgever: De Sikkel, Antwerpen, 1926
Bijzonderheden: Zeldzame uitgave van "De Seven Sinjoren"
Prijs: € 60,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Drie Brusselsche kluchten uit de zeventiende eeuw, ingeleid, van aanteekeningen en woordenlijst voorzien door dr. Paul De Keyser, en met houtsneden verlucht door Victor Stuyvaert"

20 cm, 186 blz. Herbonden in handmarmerpapier, oorspronkelijk omslag bewaard (beduimeld). Ex-libris van Emiel Beuckeleers ingekleefd.

Deze "Drie Brusselse kluchten"vormen de zesde (op een totaal van 30) uitgave van het Antwerpse bibliofiele genootschap "De Seven Sinjoren". De 400 gewone exemplaren zijn niet zeldzaam, maar dit is één van de slechts 20 Romeins genummerde exemplaren op Hollands Van Gelder papier.

Een degelijk werk: inleiding van 40 blz., woordenlijst van 30 blz.

Prijs 60 euro plus 10 euro voor aangetekende verzending in België of Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

De Grieck, Joan - Drie Brusselsche kluchten De Grieck, Joan - Drie Brusselsche kluchten De Grieck, Joan - Drie Brusselsche kluchten De Grieck, Joan - Drie Brusselsche kluchten De Grieck, Joan - Drie Brusselsche kluchten De Grieck, Joan - Drie Brusselsche kluchten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.