Sondermann, Adolf - Het Gedenkschrift eens Doktors

Schrijver:
Titel: Het Gedenkschrift eens Doktors
Taal: Nederlands
Uitgever: Jos. Reynaert, Antwerpen, z.d. (tussen 1888 en 1914)
Bijzonderheden: Slechts in één bibliotheek aanwezig
Prijs: € 80,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Het Gedenkschrift eens Doktors,en Het Kind der Krankzinnige, of De Getuigenis van den Doode, twintig jaar later. Naar het boeiende gewrocht van Adolf Sondermann, voor het Nederlandsch bewerkt door H. Dierckx. Jos Reynaert, Boekhandelaar-Uitgever, Snelpersdrukkerij ; (ook verkoop te:) Amsterdam, Nassaukade 24 enz enz."

Uitvoerige volksroman van 1.326 blz., in drie delen, gebonden met vergulde lederen ruggen, deel 1 rug hersteld, verder in prima staat, compleet. 27 x 19 cm. De banden, verzorgd door de uitgever (slechts 2 frank per deel!), zijn opvallend verzorgd in verhouding tot het slechte papier van de boeken.

De Duitse auteur Gustav Adolf Sondermann (1821-1895) schreef ettelijke omvangrijke volksromans, zoals Das Bekenntniss des Herzens, Die Räuber, Der Prophet,..., waarvan er meerdere in Nederlandse vertaling verschenen, o.a. bij De Breuk-Smits in Leiden.

Drukkerij-uitgeverij Reynaert-Corewyn aan de Oranjestraat te Antwerpen bestond van 1888 tot 1914 en publiceerde naast volksromans ook ansichtkaarten, affiches, tijdschriften, enz.

Zoals alle volksromans op slecht papier gedrukt is dit boek zeldzaam. Volgens Worldcat.org (OCLC-nummer: 901431065) is er slechts één exemplaar in een openbare collectie aanwezig (EHC Antwerpen ; Identificatie c:lvd:14223001) ; niet in KB Brussel of Den Haag. Ik vind geen ander exemplaar te koop op internet.

Prijs 80 euro + 10 euro voor aangetekende verzending in België of Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sondermann, Adolf - Het Gedenkschrift eens Doktors Sondermann, Adolf - Het Gedenkschrift eens Doktors Sondermann, Adolf - Het Gedenkschrift eens Doktors

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.