Don Eugenio de Ochoa - Tesoro del Teatro Español

Schrijver:
Titel: Tesoro del Teatro Español
Taal: Spaans
Uitgever: Parijs, En la Libreria Europea de Baudry, 1838
Bijzonderheden: "arreglado y dividido en cuatro partes por Don Eugenio de Ochoa"
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Tesoro del Teatro Español desde su origen (año de 1356) hasta nuestros dias enz. Paris, En la Libreria Europea de Baudry, 1838."

Drie (van de vijf) delen, prima staat. 23 cm. Percaline banden met vergulde lederen ruggen (goede staat, zie foto). Etiketjes van de boekbinder Joseph Carru, "relieur de livres de S.M. Le Roi à Turin". Bibliotheekstempels en bibliotheek-etiketjes (afgevoerd Universiteit Leuven 2017).

Tekstuitgave in twee kolommen van de grote Spaanse toneelschrijvers. Deel 1 bevat "Origenes del teatro Español" door D.L.F. De Moratin en het toneel vóór Lope de Vega (582p), deel 2 bevat Lope de Vega (652p), deel 3 bevat Calderon de la Barca (824p). Met portretten.

Prijs voor de drie delen samen 75 euro plus 10 euro voor aangetekende verzending in België of Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Don Eugenio de Ochoa - Tesoro del Teatro Español Don Eugenio de Ochoa - Tesoro del Teatro Español Don Eugenio de Ochoa - Tesoro del Teatro Español Don Eugenio de Ochoa - Tesoro del Teatro Español

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.