Dake, A.C.A. - SI VIS PACEM

Schrijver:
Titel: SI VIS PACEM
ISBN: 9789023234272
Uitgever: Gorcum b.v., Konink. Van
Bijzonderheden: \101pp, hardcover ex bibliotheekboek
Prijs: € 7,70
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De Nederlandse krijgsmacht staat in het middelpunt van de discussie. Dat de Koude Oorlog voorbij is weten wij zo langzamerhand wel. Maar wat nu? Van vredesmissies lijken wij onze bekomst te hebben Is dat terecht? En als wij ermee door willen gaan, bezuinigen wij dan niet te veel? Of kan er eigenlijk nog meer af? Waar moeten wij ons trouwens op voorbereid houden, wat voor oorlog en wat voor vrede gaan wij tegemoet? Op dit soort vragen gaat dit boek in. Door een beeld te schetsen van onze veiligheidssituatie over een jaar of 10, 15. En door van daaruit te bezien wat wij dan nu met onze verdedigingsorganisatie moeten doen. Realistisch en zonder vals sentiment. Maar ook betrokken en constructief. Met open oog voorde keuzes die gemaakt worden. Ten trefzekere analyse van relevante omgevingsinvloeden. Lang niet ieder zal het met Dake's keuzes eens zijn" schrijft Prof. dr A. van Staden, directeur van het Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen Clingendael in Den Haag in zijn voorwoord.
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dake, A.C.A. - SI VIS PACEM

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met hasselman
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Hasselman
  Kamer van Koophandel nummer: 51639181
  139540805B02
 • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • hasselman kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.