Scholten, F.T. (red.) ; E.F. Koldewij, Isabel Tanaka-van Daalen, H.A.B

Schrijver:
Titel: Goudleer Kinkarakawa. De geschiedenis van het Nederlands goudleer en zijn invloed in Japan.
Taal: Nederlands
Uitgever: Waanders, Zwolle
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 1989, 176 blz. Met foto's en een index.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Publicatie bij een expositie in Den Haag en Groningen over de geschiedenis van dit luxe produkt van binnenhuiskunst dat in de 17de en 18de eeuw in ons land een hoge vlucht nam (veel rijke buitenlanders plaatsten hier bestellingen). Goudleer - het 'goud' is een laagje zilver met een geelbruine vernislaag - was bij de sociale elite in gebruik voor wandbekleding, kamerschermen, spiegellijsten en stoelbekleding. In dit boek wordt op basis van bewaard gebleven voorbeelden en contemporaine bronnen (boeken en archiefstukken) de (kunst)historische ontwikkeling van goudleer in ons land beschreven; de betrekkingen tussen Nederland en Japan spelen een belangrijke rol. De negen inleidende hoofdstukken brengen onze kennis van techniek en decoratie up to date. Hierna volgen bijlagen, de eigenlijke catalogus en andere 'zakelijke' onderdelen. De vele illustraties in kleur en zwart-wit zijn fraai.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Scholten, F.T. (red.) ; E.F. Koldewij, Isabel Tanaka-van Daalen, H.A.B. van Soest e.a. - Goudleer Kinkarakawa. De geschiedenis van het Nederlands goudleer en zijn invloed in Japan.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.