Baetes, Jules (illustraties) - Antwerpen's Almanak (voor) 1898

Schrijver:
Titel: Antwerpen's Almanak (voor) 1898
Taal: Nederlands
Uitgever: Buschmann, Antwerpen
Bijzonderheden: Fraai drukwerk van Antwerpens beste drukker
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Antwerpen's Almanak (voor) 1898. J.-E. Buschmann, Drukker-Uitgever, Rijnpoortvest, Antwerpen."

29 x 18 cm., 32 blz., omslag wat onfris en stukjes af. Door hun fragiele omslag zijn deze almanakken behoorlijk zeldzaam.

Van 1896 tot 1913 publiceerde de Antwerpse drukkerij Buschmann smaakvolle almanakken in kwarto formaat, waarbij elke maand twee bladzijden kreeg, met de gebruikelijke informatie zoals heiligendagen en maanstanden. Deze editie van 1898 is getekend door de Antwerpse graficus Jules Baetes, bekend van onder meer de jaarboeken van de Scalden, en door J. Malvaux.

Het langwerpige formaat en de decoratie zijn door Buschmann afgekeken van de veel oudere en heel bekende "Münchener Kalender", waarvan ik een exemplaar bijvoeg (jaargang 1906) ter vergelijking.

Prijs 75 euro (voor de twee kalenders samen dus) plus 10 euro voor aangetekende verzending in België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baetes, Jules (illustraties) - Antwerpen's Almanak (voor) 1898 Baetes, Jules (illustraties) - Antwerpen's Almanak (voor) 1898 Baetes, Jules (illustraties) - Antwerpen's Almanak (voor) 1898 Baetes, Jules (illustraties) - Antwerpen's Almanak (voor) 1898

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.