Van Eeckhoutte, P.-J. - Handleiding der Gemeente-Secretarissen

Schrijver:
Titel: Handleiding der Gemeente-Secretarissen
Taal: Nederlands
Uitgever: De Brauwer-Stock, Roeselare, 1857
Bijzonderheden: Zeldzaam handboek voor secretarissen
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Handleiding der Gemeente-Secretarissen, met alle slach van Voorschriften tot het opmaken van Bestierings- en andere Akten etc., door P-J. Van Eeckhautte. Derde Uitgaef, aenzienlyk vermeerderd. De Brauwer-Stock, 1895."

Bruine halflederen band in goede staat, 456 blz, waarvan de laatste 4 beschadigd, zonder tekstverlies. Verder binnenwerk ook in goede staat. Vele tabellen.

Zeer interessant werk dat niet alleen een vademecum is voor de gemeentesecretarissen, met voorbeelden hoe ze requesten of getuigschriften moeten opstellen, maar ook het volledige dagelijkse leven anno 1857 regelt: van het ontsteken van vuurwerk (zie foto) tot het erkennen van kinderen, de militie (zeer belangrijk in die tijd), het huwelijk, de bedelaars, enzovoort.

Zeldzaam werk, er wordt geen enkel ander exemplaar aangeboden op internet. Slechts in vier bibliotheken aanwezig, waaronder K.B. Brussel en het Belgisch parlement.

Prijs 75 euro, plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Van Eeckhoutte, P.-J. - Handleiding der Gemeente-Secretarissen Van Eeckhoutte, P.-J. - Handleiding der Gemeente-Secretarissen Van Eeckhoutte, P.-J. - Handleiding der Gemeente-Secretarissen Van Eeckhoutte, P.-J. - Handleiding der Gemeente-Secretarissen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.