Red Star Line - Cinquantième Anniversaire de la Fondation de la

Schrijver:
Titel: Cinquantième Anniversaire de la Fondation de la Red Star Line
Taal: Frans
Uitgever: Red Star Line, Antwerpen, 1923
Bijzonderheden: Mooi drukwerk van Buschmann
Prijs: € 90,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Cinquantième Anniversaire de la Fondation de la Red Star Line et entrée en service du nouveau Transatlantique Belgenland"

Versierd kartonnen uitgeversbandje (imitatie perkament), scheurtje in voorste kneep, 25 x 17 cm. Met stofomslag en in schuifdoosje met opgekleefd etiket "Avec les compliments de la Red Star Line à M. Van den Berghen J."

Binnenwerk 64 ongenummerde bladzijden waarvan vier foto's. Alle tekst in een typografisch kader, opgehoogd met goudinkt. Tekst versierd met rood en blauw, sierletters, sluitstukken, enz. Buschmann heeft zich uitgesloofd.

Eén van de 600 genummerde exemplaren op geschept Hollands Van Gelder papier (naast een niet gespecifieerde oplage op Japans en in echt perkament gebonden) en geparafeerd door drukker G.-J. Buschmann. Licht gepikeerd, maar niet storend.

Prijs 90 euro plus 10 euro voor aangetekende verzending in België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Red Star Line - Cinquantième Anniversaire de la Fondation de la Red Star Line Red Star Line - Cinquantième Anniversaire de la Fondation de la Red Star Line Red Star Line - Cinquantième Anniversaire de la Fondation de la Red Star Line Red Star Line - Cinquantième Anniversaire de la Fondation de la Red Star Line Red Star Line - Cinquantième Anniversaire de la Fondation de la Red Star Line

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.