Robertson, William - Histoire de l'Amérique

Schrijver:
Titel: Histoire de l'Amérique
Taal: Frans
Uitgever: Janet et Cotelle, Parijs, 1818
Bijzonderheden: Vier grote, uitslaande kaarten van Amerika in kopergravure
Prijs: € 150,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Histoire de l'Amérique, par W. Robertson, etc., A Paris, Chez Janet et Cotelle, 1818."

Compleet in drie lederen banden met rugvergulding, 20 x 14 cm., fraaie decoratieve set. Binnenwerk fris, enkele bibliotheekstempels. 487 + 539 + 513 blz. inclusief uitvoerige inhoudsopgave.

Derde en beste editie van deze Franse vertaling. Nadien nog herhaaldelijk herdrukt.

Met de vijf uitslaande platen waarvan vier landkaarten (""Mexique et de Nouvelle Espagne", "Des pays situés sur la Mer du Sud depuis Panama jusqu'à Guayaquil", "Golfe du Mexique, des Iles et des Pays adjacens", "Carte de l'Amérique Méridionale") en één met Mexicaanse figuren (zie foto's), compleet.

Prijs 150 euro plus 10 voor aangetekende verzending binnen België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Robertson, William - Histoire de l'Amérique Robertson, William - Histoire de l'Amérique Robertson, William - Histoire de l'Amérique Robertson, William - Histoire de l'Amérique Robertson, William - Histoire de l'Amérique Robertson, William - Histoire de l'Amérique Robertson, William - Histoire de l'Amérique

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.