Debaene, Luc (ed.) - De Historie van Broeder Russche, uitgegeve

Schrijver:
Titel: De Historie van Broeder Russche, uitgegeven, ingeleid en van aantekeningen voorzien door dr. Luc Debaene
Taal: Nederlands
Uitgever: De Sikkel, 1950
Bijzonderheden: Luxe-exemplaar van "De Seven Sinjoren"
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 60,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Kartonnen omslag met stofomslag in prima staat, licht verkleurd. 21 x 14 cm. Binnenwerk ook prima, onopengesneden, 33 blz.
Dit is de 28ste (op een totaal van 30) uitgave van De Seven Sinjoren, een groep Antwerpse bibliofielen die oudere literaire teksten wetenschappelijk verantwoord én bibliofiel wilden uitgeven.
Van het ooit populaire volksboek "De Historie van Broeder Russche", dat handelt over wangedrag van een duivel in mensengedaante in een klooster, zijn slechts twee exemplaren overgeleverd, tekst die hier dus herdrukt wordt.
Dit is één van de slechts 20 Romeins genummerde exemplaren op Pannekoek papier, zeldzaam in deze editie, geen ander exemplaar aangetroffen op internet.
Prijs 60 euro, plus 10 euro voor aangetekende verzending naar België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Debaene, Luc (ed.) - De Historie van Broeder Russche, uitgegeven, ingeleid en van aantekeningen voorzien door dr. Luc Debaene Debaene, Luc (ed.) - De Historie van Broeder Russche, uitgegeven, ingeleid en van aantekeningen voorzien door dr. Luc Debaene

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.