Keuls, Yvonne & Robert Colette - Aan tafel met Yvonne Keuls

Schrijver:
Titel: Aan tafel met Yvonne Keuls
ISBN: 9789026118562
Taal: Nederlands
Uitgever: de Fontein - GEBONDEN
Bijzonderheden: 2000, 200pp als nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Tijdens haar vele reizen door Frankrijk en Spanje en de zwerftochten oor haar geboorteland Indonesië, van Atjeh tot Lombok, van Jakarta tot Banda, en niet te vergeten haar ontdekkingstocht door Zuid-Afrika, noteerde zij de recepten van heerlijke en exotische gerechten. Aan elk gerecht is een bijzonder verhaal verbonden. Een van de hoofdstukken is gewijd aan de verhalen over familie en vrienden en de speciale schotels die zij voor elkaar hebben gemaakt. Het boek wordt afgesloten met een beschrijving van een paar bijzondere restaurants in Nederland die uitmunten door de sfeer van bijvoorbeeld Indonesië en Zuid-Afrika, en door een paar uitzonderlijke gerechten, waarvan de receptuur voor het eerst wordt prijsgegeven.
Recensie(s)
In de roman 'Mevrouw mijn moeder'* wordt diverse keren het receptencahier van de moeder van Yvonne Keuls ter sprake gebracht. Voor de uitgever was dit de aanleiding de schrijfster om recepten te vragen en zij gaf ze niet alleen uit het schrift van haar moeder met de specialiteiten van vele tantes, zij gaf ook recepten die zij noteerde tijdens haar reizen door Zuid-Afrika en Indonesië, recepten van haar familie en haar vrienden en tenslotte recepten van enkele restaurants in Den Haag (Bogor en Semarang), Scheveningen (Villa Fedora) en in Amsterdam (Pygma Lion). Ieder recept wordt toegelicht met een aardige anekdote, een verhaal of een persoonlijke herinnering. Geïllustreerd met veel kleurenfoto's, paginagrote met gerechten en kleinere met ingrediënten, landschappen en vakantiekiekjes van de auteur met haar familie en vrienden. Een gezellig kookboek met veel recepten, geschreven voor een breed publiek en, zeker voor de lezers van Yvonne Keuls, heel aantrekkelijk.
Verder lezen

Achterboek uit Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven: 50-100 gr. € 2.88 100-2.000 gr. € 3.60 (brievenbuspakket) Pakketpost thuisbezorgd: DHL € 6.00 DPD € 6.10 Postnl: € 6.75 Ophalen bij DHL-depôt € 5.75 DPD depôt € 5.00 Naar België pakket € 6.85 Ophalen bij Pickup parcelshop in België € 6.25

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Keuls, Yvonne & Robert Colette - Aan tafel met Yvonne Keuls

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Achterboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.