Kerdellant, C. & Meyer, E - DE VERSAILLES FORMULE

Schrijver:
Titel: DE VERSAILLES FORMULE
ISBN: 9789048001583
Taal: Nederlands
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Bijzonderheden:
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
ALS NIEUW. Spannende roman, pagina na pagina.
In de tuinen van Versailles is een wiskundige formule verwerkt dat het bestaan van God bewijst. Degene die dat ontdekt heeft heeft deze formule in het besturingsprogramma van computers wereldwijd gebruikt, maar hij wordt vermoord. Nu hebben terroristen een computervirus verspreid die hun toegang biedt tot allerlei instanties over de wereld. De vriendin van de vermoorde man moet deze situatie proberen te voorkomen. Een gevecht tegen de klok!
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij edurne

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met edurne
  • Na uw bestelling ontvangen u en edurne een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van edurne vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • edurne kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.