Schotanus, Bernhard - Examen Juridicum

Schrijver:
Titel: Examen Juridicum
Taal: Latijn
Uitgever: Teering en Langerack, Leiden, 1711
Bijzonderheden: Fraaie uitgave van Nederlandse juridische klassieker
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Bernhardi Schotani. Examen Juridicum, cum Annotationibus majori ex parte Practicis. Etc. Lugduni Batavorum, Teering et Langerack, 1711."

Volleder met vergulde rug, snede rood, 16 x 9 cm. Licht geschaafd (zie foto's).

Ingekleefd ex-libris van F. (François) De Valenzi (1766-1832), die in 1825 door Willem I in de adelstand werd verheven en van toen af het wapen mocht dragen dat ook op het ex-libris staat.

Binnenwerk (20) + 696 blz., compleet en in frisse staat, met index.

Belangrijk en dikwijls herdrukt juridisch werk van de Nederlandse jurist Bernhard Schotanus (1598-1652), eerste uitgave 1669. Schotanus was hoogleraar in achtereenvolgens Franeker, Utrecht en Leiden, waar hij ook rector was.

Deze editie niet elders op internet te koop aangetroffen. Prijs 75 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schotanus, Bernhard - Examen Juridicum Schotanus, Bernhard - Examen Juridicum Schotanus, Bernhard - Examen Juridicum Schotanus, Bernhard - Examen Juridicum Schotanus, Bernhard - Examen Juridicum Schotanus, Bernhard - Examen Juridicum

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.