Wijnberg , Jeffrey . [ isbn 9789055944262 ] 3917 - De Kunst va

Schrijver:
Titel: De Kunst van het Kwetsen . ( Hoe te overleven op het bloederige strijdtoneel van menselijke relaties . ) Oorlog, terreur en machtsvertoon lijken een ver-van-je-bedshow en worden geassocieerd met dictators, generaals, zelfmoordaanslagen en -
ISBN: 9789055944262
Taal: Nederlands
Uitgever: Scriptum Psychologie . ( Onbeschreven . )
Bijzonderheden: Gebonden met harde linnen kaft in als nieuwe staat - 3917 - 1e dr 2006 - 148 p - 330 gr
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- wapengekletter. Wie in vrede en vrijheid leeft, zoals wij hier in Nederland, blijft gelukkig verschoond van nodeloos bloedvergieten. Tenminste, dat mogen we graag denken. In werkelijkheid regent het in ons land iedere dag van de bombardementen. De slachtoffers lijden in stilte of belanden met hun verwondingen op het spreekuur van de huisarts, bij de psycholoog of in een psychiatrische kliniek. Je hoeft namelijk geen geweer te hebben om iemand kapot te maken. Dat kan net zo simpel en soms effectiever met woorden. In dit nieuwe boek van psycholoog Jeffrey Wijnberg wordt haarscherp uit de doeken gedaan hoe mensen elkaar verbaal naar het leven kunnen staan en hoe in iedereen een potentiële terrorist schuilt.

Macht speelt een grote rol in menselijke relaties. Wie op de stoel van de macht zit, heeft - volgens de schrijver - een positie die zeer aantrekkelijk is en hij zal die positie nooit vrijwillig prijsgeven. Uitgaande van deze stelling houdt de ervaren schrijver, tevens psycholoog en psychotherapeut, een betoog met veel voorbeelden om duidelijk te maken hoe de macht zich manifesteert en vaak slachtoffers maakt die zich daar soms niet eens van bewust zijn. Zeven, weer in paragrafen onderverdeelde, hoofdstukken maken het geheel overzichtelijk. Tekeningen, de zogenaamde Sigmund-illustraties van Peter de Wit, geven het boek een wat luchtige en spottende sfeer. Toch is het geen vrolijk boek. Ernstige relatiestoornissen worden aan de kaak gesteld en een (tijdelijke) scheiding van huwelijkspartners wordt niet uit de weg gegaan. Het is een boek dat de lezer aanspreekt op zijn verantwoordelijkheid voor de ander, zowel in thuissituaties als in werkomstandigheden en wat dies meer zij.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad . IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A ) L.M.F.Ottens . 1069 VM : info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.