Schepenen van Brugge, - Burgemeesteren en schepenen slants vand

Schrijver:
Titel: Burgemeesteren en schepenen slants vanden vryen (Brugge)
Taal: Nederlands
Uitgever: Notariële akte, 1564
Bijzonderheden: Akte uit 1564, volledig op perkament geschreven.
Prijs: € 150,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Wy Loys de Cheuf ende Hubroech Widmyr scepenen Slants Vanden Vryen (Brugge) doen te wetenen alle de gonne die dese lettren zullen zien of te horen lesen dat wy sedert date van desen zaeghen en hoorden lesen zelve sien van consente verleent by burgemeesters ende scepenen van den voornoemde land Vanden Vryen enz enz".

Notariële akte op perkament geschreven. 30 x 20 cm., 18 blz., compleet. Achteraan gedateerd 20 Lauwmaand (januari) 1564.

Het betreft het consent op een losrente of hypotheek voor Huyhes vanden Bussche, poortere van Brugge, van drie ponden groot op een hofstede groot "twee ende tzestich ghemeten twee lynen achtendertich roeden lants liggende inden ambagte van Vassenaere".

Achteraan gesigneerd door de notaris en door Vanden Bussche.

Uitvoerige akte met veel details, zeer interessant voor de geschiedenis van Varsenare (nu deelgemeente van Jabbeke).

Compleet en in goede staat, behalve de gebruikelijke kreuken en wat vuil aan de randen.

Prijs van dit unieke stuk is 150 euro, inclusief aangetekende verzending in België of Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schepenen van Brugge, - Burgemeesteren en schepenen slants vanden vryen (Brugge) Schepenen van Brugge, - Burgemeesteren en schepenen slants vanden vryen (Brugge) Schepenen van Brugge, - Burgemeesteren en schepenen slants vanden vryen (Brugge)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.