Locatelli , Giorgio . & Sheila Keating . [ isbn 9789072975027 ] 3917

Schrijver:
Titel: Made in Italy . ( Recepten & Verhalen . ) Met dit schitterend vormgegeven en gefotografeerde boek presenteert Engelands meest favoriete Italiaanse chef zijn levenswerk: Giorgio Locatelli combineert in Made in Italy oude familieverhalen en -recepten
ISBN: 9789072975027
Taal: Nederlands
Uitgever: Fontaine / Lannoo . ( Er staat wel een naam in het schutblad . )
Bijzonderheden: Gebonden met harde kaft in als nieuwe staat - 3917 - 1e dr 2011 - 624 p - 2740 gr - 20,4x28,8 cm - 5,3 cm dik
Prijs: € 70,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- met de eigentijdse, onmisbare gerechten uit zijn veelgeprezen Londense restaurant.
Locatelli's passie voor eten straalt van elke pagina van dit verrassende boek. Of hij nu herinneringen aan de gerechten uit zijn geboortestreek Lombardije ophaalt, een voorgerecht presenteert waarvoor hij de meest eenvoudige en verse ingrediënten gebruikt of uitlegt hoe je de ultieme risotto moet maken: Locatelli verplaatst de lezer naar zijn eigen keuken, en laat hem de echte smaken van Italië proeven.

Het boek staat bol van de inzichten en historische details die je van een bedreven kookboekenschrijver mag verwachten. De praktische expertise van een topkok wordt op smaak gebracht met uitnodigende verhalen, geestige en uitgesproken observaties over de stand van zaken in de hedendaagse gastronomie. Dit alles maakt Made in Italy dé nieuwe Italiaanse kookbijbel, van de erkende meester van de moderne Italiaanse keuken.

"Made in Italy is eenvoudigweg het perfecte boek. Koop dit boek en je zult nooit meer naar een ander Italiaanse kookboek willen omkijken."
Gordon Ramsay, Times

"Made in Italy is mijn Boek van het Jaar en plaatst al het andere op mijn Italiaanse boekenplank in de schaduw."
Nigel Slater, Observer Food Monthly


Georgio Locatelli is een beroemde Britse chef, ook bekend van BBC-kookprogramma's. Geboren in Italie in een restaurateursfamilie kwam hij via Frankrijk in Londen terecht waar hij zich ontwikkelde tot een kok met een visie. Zijn basis is de Italiaanse keuken, al werd hij gevormd door technieken uit de Franse haute cuisine. Hij onderschrijft volledig de uitgangspunten van de Slow Food beweging. Daarom adviseert hij zijn lezers voortdurend om, als dit maar even mogelijk is, de voorverpakte en voorgekookte spullen uit de supermarkt te laten voor wat ze zijn en naar een goede leverancier te gaan. Het boek is ingedeeld op Italiaanse menuvolgorde, de recepten worden vaak onderbroken door boeiende productinformatie waarbij hij verschillen in gebruik signaleert tussen de landenkeukens. De hoofdstukken worden afgewisseld met herinneringen aan zijn jeugd, opleidingstages, restaurants waar hij werkte enz. Het is een zeer onderhoudend en inspirerend kookboek geworden dat de thuiskok aanspoort te kiezen voor kwaliteit van producten. Voor- en achterin portretten van zijn medewerkers. Met register en twee leeslinten.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Locatelli , Giorgio . & Sheila Keating . [ isbn 9789072975027 ] 3917 - Made in Italy . ( Recepten & Verhalen . ) Met dit schitterend vormgegeven en gefotografeerde boek presenteert Engelands meest favoriete Italiaanse chef zijn levenswerk: Giorgio Locatelli combineert in Made in Italy oude familieverhalen en -recepten Locatelli , Giorgio . & Sheila Keating . [ isbn 9789072975027 ] 3917 - Made in Italy . ( Recepten & Verhalen . ) Met dit schitterend vormgegeven en gefotografeerde boek presenteert Engelands meest favoriete Italiaanse chef zijn levenswerk: Giorgio Locatelli combineert in Made in Italy oude familieverhalen en -recepten Locatelli , Giorgio . & Sheila Keating . [ isbn 9789072975027 ] 3917 - Made in Italy . ( Recepten & Verhalen . ) Met dit schitterend vormgegeven en gefotografeerde boek presenteert Engelands meest favoriete Italiaanse chef zijn levenswerk: Giorgio Locatelli combineert in Made in Italy oude familieverhalen en -recepten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.