Chodron, Thubten - Werken met woede Een boeddhistische aanpak

Schrijver:
Titel: Werken met woede Een boeddhistische aanpak
ISBN: 9789074815741
Taal: Nederlands
Uitgever: Kunchab
Bijzonderheden: 2001 / paperback / 170 pag. / 289 gram / gelezen en in goede staat; NAW-gegevens genoteerd voorin en vouw voorkant (zie foto's)
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
Werken met woede biedt de lezer verschillende boeddhistische methoden voor het beteugelen en het voorkomen van woede; het gaat er daarbij niet zozeer om wat er gebeurt te veranderen, maar het in een heel ander kader te plaatsen. Wat onze religie of levensovertuiging ook is, het leren werken met woede is effectief voor iedereen die zowel persoonlijk geluk nastreeft als vrede in de wereld. Werken met woede is voor iedereen geschreven. We lopen immers, wat onze opleiding, sociaal-economische klasse, geslacht, ras of religie ook is, allemaal het risico in de greep van woede te geraken.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chodron, Thubten - Werken met woede   Een boeddhistische aanpak Chodron, Thubten - Werken met woede   Een boeddhistische aanpak Chodron, Thubten - Werken met woede   Een boeddhistische aanpak

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.