Arnold, Katya - Baba Jaga Een Russisch sprookje

Schrijver:
Titel: Baba Jaga Een Russisch sprookje
ISBN: 9783314400285
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vier Windstreken 1993 3314400284 9783314400285
Bijzonderheden: geb. hardcover geen pp-nummering fraai geillustreerd
Prijs: € 4,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Een Russisch volksverhaal in prentenboekvorm. Tishka is de zoon van een oud Russisch echtpaar. Baba Jaga, een Russische heks die kinderen opeet, lokt Tishka mee naar haar huis. Baba Jaga's dochter moet hem in de oven bakken, maar Tishka is slim en stopt haar in de oven. 's Avonds eet Baba Jaga haar eigen dochter met veel smaak op. Als ze dat ontdekt wil ze Tishka alsnog pakken, maar met hulp van overvliegende ganzen weet Tishka aan haar te ontkomen. Het bijzondere aan dit boek zijn de illustraties. Ze zijn geinspireerd door oude Russische houtsneden. Het zijn zwartomlijnde 'grove', fel ingekleurde gouache-tekeningen. Ze zijn omkaderd, vaak wordt het kader speels doorbroken. De tekst staat links omringd door illustraties in een kader afgedrukt. De tekst leent zich uitstekend tot voorlezen of vertellen. Sterk, wensvervullend verhaal waarin het kwade gestraft en het goede beloond wordt. De omslagillustratie komt niet geheel overeen met de inhoud van dit verhaal, maar slaat op de inleiding die over Baba Jaga gaat. Mooi voorleesverhaal in bijzondere uitvoering voor kinderen vanaf ca. 6 jaar.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arnold, Katya - Baba Jaga    Een Russisch sprookje

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.