Van de Woestijne, Karel - Laethemse Brieven over de Lente

Schrijver:
Titel: Laethemse Brieven over de Lente
Taal: Nederlands
Uitgever: Standaard Boekhandel, 1943
Bijzonderheden: Fraaie bibliofiele druk, met opdracht van de illustrator
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Laethemse Brieven over de Lente, Karel van de Woestyne, geïllustreerd door Mark F. Severin. Standaard Boekhandel 1943."

29 x 20 cm. Oorspronkelijke beige uitgeversomslag, bedrukt in goud en zwart, helaas is onderaan rug 1 cm beschadigd (zie foto).

Binnenwerk gedrukt op geschept Hollands Van Gelder papier, 61 p., onafgesneden. Oplage 250. Fraaie volblad illustraties en rode initialen door Mark F. Severin. De vijfde druk van deze beroemde "Brieven".

Dit is een "medewerkersexemplaar" van Severin: het colofon achteraan ontbreekt, maar op het schutblad staat een opdracht van Severin: "A monsieur et madame Marcel Wolfers en signe de vieille admiration et d'amitié, Mark F. Severin, Janvier 44".

Marcel Wolfers (1886–1976) was een Belgische beeldhouwer, vooral bekend voor zijn oorlogsmonumenten.

Prijs 50 euro, plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Van de Woestijne, Karel - Laethemse Brieven over de Lente Van de Woestijne, Karel - Laethemse Brieven over de Lente Van de Woestijne, Karel - Laethemse Brieven over de Lente Van de Woestijne, Karel - Laethemse Brieven over de Lente Van de Woestijne, Karel - Laethemse Brieven over de Lente

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.