vertaling C. Neelissen - Salades Eenvoudig, snel & lekker

Schrijver:
Titel: Salades Eenvoudig, snel & lekker
ISBN: 9789058433831
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgever: YoYo Books Geel België 2002
Bijzonderheden: paperback 95pp. als nieuw
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het begrip 'salades' betekent in dit boek het m.b.v. een scala aan voedingsmiddelen en een uitgebreid assortiment aan dressings, spreads en sauzen en daarnaast typerende bereidingsmethoden, creeren van een uitgebreid boeket aan salades voor iedere gelegenheid, zowel dagelijks als voor feestmenu's. Naast de eenvoudige en duidelijke receptbeschrijvingen, is er belangrijke omlijstende informatie over onbekende ingredienten, basistechnieken, voorbereidings- en bereidingstijd, de energiewaarde, serveertips en andere tips. Aan culinaire ervaring worden weinig eisen gesteld. De ingredientenlijsten zijn relatief vrij uitgebreid, zeer divers van samenstelling waaronder vaak exclusieve elementen. De recepten vergen weinig tijd. Foto's van speciale handelingen en fasen tijdens de bereiding, vullen de tekst op zinvolle wijze aan. Dit maakt, samen met de vele prachtige kleurenfoto's, de zeer overzichtelijke, duidelijke en gemakkelijk leesbare tekst, van dit boekje een gewaardeerde culinaire special: fraai, gastronomisch, origineel en veelzijdig. Goed raadpleegbare, alfabetische index. Verduidelijkende woordenlijst: termen, ingredienten, technieken.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

vertaling C. Neelissen - Salades   Eenvoudig, snel & lekker

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.