Vian, Boris - Chansons et poèmes

Schrijver:
Titel: Chansons et poèmes
Taal: Frans
Uitgever: Claude Tchou, Parijs, 1967
Bijzonderheden: Luxe-editie in vollederen bandje
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Boris Vian. Chansons et Poèmes. Claude Tchou, Parijs, 1967."

12,5 x 7,5 cm. Groen volleder met rugvergulding, rug verkleurd (zie foto), kop verguld. Met bijhorend kartonnen foedraaltje met groenlederen rand. 188p.

Geen vermelding van oplage van deze luxe-editie, ook geen vermelding van de binder.

Deeltje in de reeks "Le Livre de Chevet. Bibliothèque des chanteurs-poètes". Gedrukt bij "Les Imprimeries Réunies" in Lausanne, Zwitserland.

Het bevat 34 liederen (sommige niet eerder uitgegeven) en 19 gedichten van de jonggestorven zanger-dichter-muzikant Boris Vian (1920-1959), die onder meer Brassens en Ginsbourg inspireerde. Hij stierf op 23 juni 1959 van woede, aan een hartaanval, bij het bekijken van een (slechte) film die op zijn roman "J'irai cracher sur vos tombes" gebaseerd was.

Claude Tchou (1923-2010) was een bekend Frans uitgever van erotica, die vervolgd werd voor zijn uitgaves van onder meer "l'Anti-Justine" en "Histoire d'O."

Prijs 30 euro, plus 5 voor verzending in België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vian, Boris - Chansons et poèmes Vian, Boris - Chansons et poèmes Vian, Boris - Chansons et poèmes Vian, Boris - Chansons et poèmes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.