Cassandra Eason - Paranormale krachten Je hebt ze, maak er gebr

Schrijver:
Titel: Paranormale krachten Je hebt ze, maak er gebruik van In 10 stappen uw bovenzintuiglijk vermogen ontwikkelen
ISBN: 9789044701203
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas 2004 9789044701203
Bijzonderheden: ex-bibliotheek dus stevige geb. hardcover 249pp in zeer goede staat
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Iedereen wordt geboren met paranormale gevoeligheden. Door het zelfbewustzijn van de mens verdwijnen deze vermogens naar de achtergrond. In tijden van nood of door bewuste inspanning kunnen ze terugkeren. Dit boek is bedoeld om deze vermogens te reactiveren. Het is opgezet als een tienstappenplan, een soort lesboek. Het begint met uitgangspunten en algemene principes en gaat per hoofdstuk dieper. Basistechnieken als ontspanningsoefeningen worden behandeld naast oefeningen voor de geestelijke zintuigen, waarzegtechnieken, mediumschap, beschermingsmagie en rituelen. Inhoudelijk is het materiaal niet uniek, maar het is wel een uitgebreide samenvatting van veel traditionele kennis uit oost en west. De benadering is magisch en zonder de zweverigheid die New Age-boeken vaak kenmerkt. Velerlei methoden worden beschreven en veel tips worden gegeven zonder omslachtige persoonlijke voorbeelden. Het geheel is verzorgd, begrijpelijk, overzichtelijk, praktisch werkbaar en makkelijk toegankelijk. Maar dat mag ook wel als je al veertig spirituele boeken hebt geschreven. Met literatuuropgave per onderwerp.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cassandra Eason - Paranormale krachten Je hebt ze, maak er gebruik van  In 10 stappen uw bovenzintuiglijk vermogen ontwikkelen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.