Bedard, Jim - Geloven in genezen Het aangrijpende verslag van

Schrijver:
Titel: Geloven in genezen Het aangrijpende verslag van een Zen-boeddhist die een dodelijke ziekte overwon.
ISBN: 9789021587561
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 2000 / paperback / 207 pag. / 282 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
'Dit fascinerende, strak vertelde en zeer ontroerende verhaal van een man die zijn ziekte overleefde, zal elke lezer aanspreken, wat ook zijn persoonlijke levensovertuiging i's. Dit boek is een aansporing om het leven ten volle te leven, en Bedard heeft het met overtuigingskracht, humor en bescheidenheid geschreven.' Publishers Weekly. Geloven in genezen is het schokkende en tegelijk hoopgevende verhaal van een man die volgens doktoren nog maar tien dagen te leven had, maar in Zen-boeddhisme de kracht vond om zijn ziekte te accepteren, fysieke pijn te overwinnen en zichzelf te genezen. Een indrukwekkend persoonlijk document over de dreiging van het noodlot, spirituele genezingskracht en hedendaags Zenboeddhisme. Wat de auteur ons te zeggen heeft over mededogen, over karma, over leven en dood, geeft ons troost, steun en inspiratie. Wie geïnteresseerd is in alternatieve geneeswijzen, meditatie of boeddhisme, mag dit bijzondere boek niet missen.
Recensie(s)In dit autobiografische boek beschrijft de auteur zijn ervaringen vanaf het moment dat bij hem acute myeloïde leukemie gediagnosticeerd wordt tot hij anderhalf jaar later genezen is. Zijn zenboeddhistische levensovertuiging steunt hem tijdens dit ziekteproces en zijn inzichten verdiepen zich - hij realiseert zich de kracht van (gebeds)toewijding van anderen en ervaart diepe dankbaarheid. Ieder hoofdstuk wordt voorafgegaan door een toepasselijk gedicht. Het boek bevat een verhelderend notenapparaat en een bijlage met boeddhistische recitaties. Op de omslag een fijngekleurde pentekening. Dit boek is indrukwekkend omdat het naast een levendige en invoelbare beschrijving van het ziekteproces ook inzicht, troost en hoop biedt, gebaseerd op de toegewijde religieuze overtuiging van de auteur, zijn familie en vrienden. In deze zin kan het voor zowel mensen die geconfronteerd worden met ernstige ziekten als mensen die geïnteresseerd zijn in het zenboeddhisme een verhelderende handreiking zijn.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bedard, Jim - Geloven in genezen  Het aangrijpende verslag van een Zen-boeddhist die een dodelijke ziekte overwon. Bedard, Jim - Geloven in genezen  Het aangrijpende verslag van een Zen-boeddhist die een dodelijke ziekte overwon. Bedard, Jim - Geloven in genezen  Het aangrijpende verslag van een Zen-boeddhist die een dodelijke ziekte overwon.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.