Snijders, H.J. & Klaassen, C.J.M. & Meijer, G.J. - Nederlands b

Schrijver:
Titel: Nederlands burgerlijk procesrecht
ISBN: 9789013080384
Taal: Nederlands
Uitgever: Wolters Kluwer business Deventer vijfde druk 2011 9013080383 9789013080384
Bijzonderheden: geb. hardcover 623pp. als nieuw , wel met gele markeringen 41x250x169 mm, 1,17 kg
Prijs: € 26,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit degelijke hand- en studieboek wordt het in Nederland geldende procesrecht in civiele zaken uitvoerig beschreven. De auteurs, twee gereputeerde hoogleraren uit Leiden en Nijmegen en een bekende advocaat, behandelen onder meer de regels en beginselen van procesvoering, de hoofdrolspelers in het civiele proces, de kosten van procederen, het bewijsrecht, beslaglegging, het executeren van een vonnis, hoger beroep, cassatie, internationale rechtsregels en particuliere geschilbehandeling (arbitrage, mediation en dergelijke). Dit boek gaat over een lastig en complex rechtsgebied, maar is evenwel helder geschreven en is van hoge kwaliteit. Het verdient binnen de juridische literatuur het stempel 'standaardwerk'. Er zijn sinds de vorige druk veel ontwikkelingen - onder meer in wetgeving en rechtspraak - geweest, die in deze vijfde druk zijn verwerkt. De vorige druk is niet meer bruikbaar. Ook deze uitgave bevat uitvoerige registers. Dit boek is bruikbaar in de juridsche studie op doctoraal niveau en in de rechtspraktijk (advocatuur en dergelijke).
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen EU Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Snijders, H.J. & Klaassen, C.J.M. & Meijer, G.J. - Nederlands burgerlijk procesrecht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.