Maass, Peter - Ruwe wereld / geweld en corruptie in de nadagen

Schrijver:
Titel: Ruwe wereld / geweld en corruptie in de nadagen van het olietijdperk
ISBN: 9789026322471
Taal: Nederlands
Uitgever: ambo
Bijzonderheden: 2010, Paperback / softback, goede staat 292 pag Alle olieproducerende landen lijden onder dezelfde vloek: het bezit van de kostbare grondstof leidt niet tot meer welvaart en rust, maar zonder uitzondering tot ongelijkheid, corruptie en politieke inst
Prijs: € 7,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Alle olieproducerende landen lijden onder dezelfde vloek: het bezit van de kostbare grondstof leidt niet tot meer welvaart en rust, maar zonder uitzondering tot ongelijkheid, corruptie en politieke instabiliteit. In Ruwe wereld neemt hij de lezer mee naar Saoedi-Arabië, waar ambtenaren zijn onderzoek naar de resterende voorraden systematisch frustreren; naar Equatoriaal Guinea, waar de president baadt in luxe terwijl ziekenhuizen slechts uitgerust zijn met aspirine en verband; en naar Venezuela, waar president Chavez' campagne voor de herverdeling van olierijkdom tot economische en politieke crises leidt. Ook schrijft hij over Irakezen die proberen hun industrie weer op te bouwen na de Amerikaanse invasie van 2003, over een Amerikaanse advocaat die namens Ecuadorianen procedeert tegen oliemaatschappij Chevron en over Nigeriaanse dorpelingen wier middelen van bestaan hun door de ontdekking van olie zijn ontnomen.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Maass, Peter - Ruwe wereld / geweld en corruptie in de nadagen van het olietijdperk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.