Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Het BONSAI Handboek - David Prescot - uitgeverij Veltman, 160 blz.

Schrijver:
Titel: Het BONSAI Handboek - David Prescot - uitgeverij Veltman, 160 blz.
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het Bonsai handboek is een moderne, praktische gids voor deze eeuwenoude kunst. Het is rijk geïllustreerd met vaardig geschetste tekeningen en schitterende kleurenfoto's. Heldere beschrijvingen belichten elk facet van de bonsaicultuur in haar lange geschiedenis en in haar moderne vorm. Behalve de anatomie en fysiologie van planten komt de klassieke en niet-klassieke esthetica van bonsai aan de orde. Er wordt een lijst gegeven van de plantensoorten die zich lenen voor bonsaicultuur en door het hele boek heen vindt u nuttige adviezen die u in staat stellen uw eigen levende kunstwerken te creëren en in een goede conditie te houden.
Zowel de auteur als de adviserend redacteur zijn experts in het kweken van bonsai. Hun werk, dat in het geval van Cohn Lewis ook uit foto's van bonsai bestaat, is verscheidene keren bekroond. Hun passie en toewijding zijn zo groot dat u dit boek niet kunt lezen zonder de neiging te krijgen naar buiten te rennen om een zaailing te planten of een volwassen exemplaar uit te graven en op te binden.
Bonsai is een boeiende, meeslepende hobby, die over de hele wereld wordt beoefend. Dit prachtige Bonsai handboek is van onschatbare waarde, niet alleen als naslagwerk, maar ook en vooral als bron van inspiratie voor iedereen die aan bonsai doet of wil gaan doen.
rec. In dit boek worden alle aspecten van het kweken van bonsaibomen behandeld. Zowel stijlen, het functioneren van de plant, water geven, snoeien enz. als grondmengsels en het leiden met behulp van draad worden beschreven. Ook is er een lijst van geschikte planten opgenomen. Het woord- en taalgebruik is niet erg moeilijk, de illustraties (veel kleurenfoto's en tekeningen) zijn erg goed. Het grootste deel van het boek beschrijft de techniek van het bonsaihouden, dit in tegenstelling tot sommige andere boeken die meer de nadruk leggen op soorten. Dit met liefde voor het onderwerp geschreven boek kan een vraagbaak zijn voor bonsailiefhebbers van ieder niveau. Met verklarende woordenlijst en register.
Verder lezen

VOL-DE-VENT uit Zwolle

particulier

Logo VOL-DE-VENT

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Het BONSAI Handboek - David Prescot - uitgeverij Veltman, 160 blz.