Pieck - Anton pieck als illustrator / druk 1

Schrijver:
Titel: Anton pieck als illustrator / druk 1
ISBN: 9789010051561
Uitgever: RBI
Bijzonderheden: Softcover in uitstekende staat.
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Anton pieck als illustrator
Recensie
Een bijzonder facet in het oeuvre van Anton Pieck vormt zijn werk als illustrator. Hij verzorgde vele omslagen voor boeken van verschillende uitgevers. Meer dan honderd van deze omslagtekeningen (alle in kleur) zijn in dit boek bijeengebracht. Iedere tekening wordt vergezeld van een kort citaat uit de desbetreffende roman alsmede de relevante bibliografische gegegevens. Resultaat is, voor de liefhebbers, een echt 'kijkboek' dat Piecks werk uitstekend representeert. In het voorwoord belicht Hans Vogelesang de ontwikkeling van graficus Pieck tot illustrator van boeken en tijdschriften. Opvallend is de uitzonderlijke productiviteit die Pieck in zijn leven aan de dag gelegd heeft en nog is hij, op inmiddels zeer gevorderde leeftijd niet uitgetekend en geschilderd, tot genoegen van zichzelf en vele anderen. Verzorgde uitgave.

(NBD|Biblion recensie, Monique Smit)
Verder lezen

kat zijn viool uit Zwolle

Logo kat zijn viool

De kat z`n viool is het atelier van Anne Versteyne en haar katten, naast teken- en schilderwerk houden wij ons graag bezig met boeken, waarbij dierenboeken, door onze eigen interesse, veelvuldig voorkomen. U kunt ons op afspraak komen bezoeken. Boekprijzen zijn exlusief portokosten (naar tarieven TNT).

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij kat zijn viool

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met kat zijn viool
  • Na uw bestelling ontvangen u en kat zijn viool een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van kat zijn viool vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • kat zijn viool kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.