Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Pieck - Anton pieck als illustrator / druk 1

Schrijver:
Titel: Anton pieck als illustrator / druk 1
ISBN: 9789010051561
Uitgever: RBI
Bijzonderheden: Softcover in uitstekende staat.
Prijs: € 9,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Anton pieck als illustrator
Recensie
Een bijzonder facet in het oeuvre van Anton Pieck vormt zijn werk als illustrator. Hij verzorgde vele omslagen voor boeken van verschillende uitgevers. Meer dan honderd van deze omslagtekeningen (alle in kleur) zijn in dit boek bijeengebracht. Iedere tekening wordt vergezeld van een kort citaat uit de desbetreffende roman alsmede de relevante bibliografische gegegevens. Resultaat is, voor de liefhebbers, een echt 'kijkboek' dat Piecks werk uitstekend representeert. In het voorwoord belicht Hans Vogelesang de ontwikkeling van graficus Pieck tot illustrator van boeken en tijdschriften. Opvallend is de uitzonderlijke productiviteit die Pieck in zijn leven aan de dag gelegd heeft en nog is hij, op inmiddels zeer gevorderde leeftijd niet uitgetekend en geschilderd, tot genoegen van zichzelf en vele anderen. Verzorgde uitgave.

(NBD|Biblion recensie, Monique Smit)
Verder lezen

Anne Versteyne uit Zwolle

Logo Anne Versteyne

Dierbare Boekenliefhebber,

Wij houden van mooie en/of interessante boeken en vooral ook van tevreden klanten.

Boekprijzen zijn exclusief portokosten (naar tarieven PostNL). Bij boeken in de prijsklasse t/m 6 euro wordt voor de verpakking 50 cent extra in rekening gebracht, tenzij u meerdere boeken bestelt, dan natuurlijk niet. Bestellingen worden zorgvuldig ingepakt, geadresseerd en na ontvangst van uw betaling meteen verzonden.

Wilt u specifieke boeken inzien?
U kunt ons op afspraak bezoeken.
Telefoon: 038-4525496

Wij hebben overigens meestal meer boeken dan dat in onze lijst staan. Mocht u een bepaald boek zoeken en aan de hand van onze collectie vermoeden dat wij het mogelijk hebben, neemt u dan met de 'stel een vraag' functie, bij welk boek dan ook, contact op (zie de keuzes onder dit bericht).

Zoekt u een bepaald moeilijk te vinden boek, kunnen wij vaak ook onze boekzoekdienst
aanbieden. Simpel of uitgebreid.
Kosten zoeken: bij resultaat 'vinden' en in contact brengen met verkoper, vanaf 2,50 per titel.

Alvast dank voor uw belangstelling en mogelijk bestelling.