Pease, B. - Het Pease relatie-testboek / waarom mannen niet...

Schrijver:
Titel: Het Pease relatie-testboek / waarom mannen niet... waarom vrouwen altijd...
ISBN: 9789027487391
Taal: Nederlands
Uitgever: spectrum
Bijzonderheden: 2004, Gebonden, zgan Samenvatting Het pease relatie-testboek 1e druk is een boek van A. Pease uitgegeven bij Unieboek | Het Spectrum. ISBN 9789027487391 Kun je luisteren of vooral praten? Hoe vaardig ben je met parkeren? Ben je romantisch? Hoe zit h
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
13 Samenvatting
Het pease relatie-testboek 1e druk is een boek van A. Pease uitgegeven bij Unieboek | Het Spectrum. ISBN 9789027487391

Kun je luisteren of vooral praten? Hoe vaardig ben je met parkeren? Ben je romantisch? Hoe zit het met jouw leugentjes om 'bestwil'? Kunnen jullie communiceren? Hoe denkt jouw partner nou echt over sex, liefde en huwelijk?
Allan en Barbara Pease presenteren op humoristische wijze verschillende tests - soms verschillend voor mannen en vrouwen - waardoor je beter inzicht krijgt in de relatie die jij met je partner hebt.
Allan en Barbara Pease geven trainingen over communicatie. Ze zijn de auteurs van onder andere internationale bestsellers als Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen en Waarom mannen liegen en vrouwen altijd schoenen kopen. Lezers van die boeken kunnen nu nagaan of zij dingen hebben veranderd in de manier waarop ze met hun partner omgaan.
Toon minder
Productspecificaties
Inhoud
Taal
Nederlands
Bindwijze
Hardcover
Druk
1
Verschijningsdatum
juni 2004
Afmetingen
Afmeting: 20,5 x 13 x 1,7 cm
Aantal pagina's
174 pagina's
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pease, B. - Het Pease relatie-testboek / waarom mannen niet... waarom vrouwen altijd...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.