Marashinsky, A. S. - Zeemeerminnenmagie / ontdek de magische we

Schrijver:
Titel: Zeemeerminnenmagie / ontdek de magische werels van de watervrouw
ISBN: 9789069636917
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: 2005, Paperback / softback, als nieuw In de mythologie spelen (zee)meerminnen een speciale rol. Deze watergeesten (half vrouw, half vis) staan bekend om hun voorspellende gaven en hebben menige verliefde zeeman in het verderf gestort. Zeemeerminnenma
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
241 In de mythologie spelen (zee)meerminnen een speciale rol. Deze watergeesten (half vrouw, half vis) staan bekend om hun voorspellende gaven en hebben menige verliefde zeeman in het verderf gestort. Zeemeerminnenmagie geeft een duizelingwekkende hoeveelheid informatie over de rol die deze mythische waterwezens spelen in de zoektocht naar je ware zelf.
Meerminnen, sirenen, waternimfen bezitten een sterke en soms gevaarlijke vrouwelijke kracht. Met behulp van deze magische zeevrouwen zwemmen we zomaar ons onderbewustzijn binnen en ontketenen we de wilde, betoverende godin die in ons schuilt.
Het boek bevat geleide meditaties, rituelen, recepten en allerhande tips om deze vrouwelijke kracht in jezelf te ontdekken.

Amy Sophia Marashinsky, schrijfster, trommelaarster, ceremonialiste en 'keukenheks', geeft tal van workshops op het gebied van transformatie en sjamanisme. Haar Godinnenorakel werd inmiddels driemaal herdrukt.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marashinsky, A. S. - Zeemeerminnenmagie / ontdek de magische werels van de watervrouw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.