Patricia Bosselaar - Macromedia Studio MX 2004 / een geintegree

Schrijver:
Titel: Macromedia Studio MX 2004 / een geintegreerde training in Dreamweaver, Flash en Fireworks
ISBN: 9789043008884
Taal: Nederlands
Uitgever: Pearson Benelux B.V.
Bijzonderheden: 2004, Paperback / softback, goed
Prijs: € 19,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
088 Macromedia Studio MX 2004 1e druk is een boek van Bosselaar Patricia uitgegeven bij Pearson Benelux B.V.. ISBN 9789043008884

Patricia Bosselaar heeft altijd al het uitgangspunt gehad dat juist het ge ntegreerd gebruik van Macromedia's internetsoftware optimale kwaliteit en productiviteit bevorderde. Deze introductietraining behandelt Dreamweaver, Fireworks en Flash dan ook precies zoals deze in de nieuwste versie verkocht wordt: als een ge ntegreerde werkomgeving voor de ontwikkeling van spraakmakende internettoepassingen.
Met talloze praktische oefeningen zet Patricia de lezer meteen aan het werk. De vele tips werken tijdbesparend, omdat ze frustrerend ge xperimenteer voorkomen. In de traditie van Patricia Bosselaar is dit weer een resultaat-gericht doe-boek.
De bijgeleverde cd-rom met trainingsmateriaal zorgt ervoor dat u meteen aan de slag kunt met de vele oefeningen in het boek. Ook bevat de cd-rom links naar informatieve websites.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Patricia Bosselaar - Macromedia Studio MX 2004 / een geintegreerde training in Dreamweaver, Flash en Fireworks

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.