Coole, Max de, Verlaan, Toon - Ouderenzorg met toekomst / visie

Schrijver:
Titel: Ouderenzorg met toekomst / visies en voorbeelden voor een nieuwe aanpak
ISBN: 9789088500435
Taal: Nederlands
Uitgever: SWP
Bijzonderheden: 2009, 199pp, Paperback / softback Als nieuw
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In de (ouderen)zorg spelen verschillende hardnekkige vraagstukken. Dat zijn onder meer het vraagstuk van de houdbaarheid van het stelsel, de invloed op de economie en de relatie met toegankelijkheid en kwaliteit. Daarnaast is de zorg een doolhof waarin de menselijke maat ver te zoeken is door 'stopwatch-zorg' en vele hulpverleners over de vloer. Tenslotte is het systeem voortdurend aan het schuiven met stelsels en regels zonder dat de fundamentele vraagstukken worden aangepakt. Er ontstaat een onoverzichtelijke lappendeken. In het analytische deel van dit boek wordt aangetoond dat de urgentie om tot veranderingen te komen hoog is. Vervolgens wordt gezocht naar de mogelijkheden van duurzame aanpassingen. Vanuit het gegeven 'de vergrijzing, dat zijn wij zelf' (burgerschapsperspectief) wordt een aantal mogelijke keuzen voorgedragen. Zowel de samenstellers als de auteurs van deze bundel zijn betrokken bij Geron, een tijdschrift over ouder worden en samenleving. Vrijwel alle artikelen zijn voorzien van een literatuuropgave.
Verder lezen

De Hergebruikers

De Hergebruikers uit Rijswijk Noord-Brabant

Logo De Hergebruikers

Lezen is denken met het hoofd van een ander...
Bijdrage verzendkosten in NL standaard 4,25 € als het boek met Post.nl als brievenbuspakje verzonden wordt. Groter dan 3,2 cm = pakketpost: DHL tarief 5,95 euro. Indien u weinig thuis bent kunt u het voordelig laten bezorgen bij een DHL servicepunt, weinig risico. Wel even vragen.
Goedkoop pakketten versturen binnen Europa is nu mogelijk via DPD en Boekwinkeltjes. Zo is het mogelijk om voor slechts € 7,35 euro een pakket naar een Belgisch adres te versturen en voor € 8,50 naar een adres in Duitsland. DPD streeft naar een persoonlijkere manier van afleveren en vraagt daarom bij elk pakket om een handtekening van de ontvanger.
Bij meerdere bestellingen (tegelijkertijd) wordt porto verminderd. Boeken worden verzonden na betaling.
Indien u meer info wilt hebben over de conditie etc. stel dan uw vraag. bv formaat en aantal blz. CONTROLEER UW ADRES SVP
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Coole, Max de, Verlaan, Toon - Ouderenzorg met toekomst / visies en voorbeelden voor een nieuwe aanpak

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Hergebruikers

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Hergebruikers
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Hergebruikers een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Hergebruikers vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Hergebruikers kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.