Chopra, Mallika - Mijn chaotische zoektocht naar een leven met

Schrijver:
Titel: Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie
ISBN: 9789021559827
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos
Bijzonderheden: 2015 / paperback / 247 pag. / 355 pag. / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Mallika Chopra moest op zoek naar een leven met intentie, want ze liep vast. Als echtgenote, moeder van twee jonge kinderen en ondernemer leidde ze een druk leven. Ze zorgde daardoor niet goed voor zichzelf en verloor de diepe betekenis van het leven uit het oog. Als dochter van Deepak Chopra had ze alle wijsheid meegekregen. Toch moest ze zelf op zoek naar antwoorden.


In Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie deelt Mallika Chopra de antwoorden die ze vond. Tijdens haar spirituele zoektocht kreeg ze hulp van inspirerende mensen als Eckhart Tolle, Marianne Williamson en Gretchen Rubin.


Heb je soms moeite om jezelf, je werk en je gezin in balans te houden? Dit boek stelt herkenbare vragen en geeft praktische oplossingen. Zo kan elk overvol leven meer betekenis krijgen.


Mallika Chopra heeft er haar missie van gemaakt om de diepere zin van het leven te vinden.

Recensie(s)De auteur is dochter van Deepak Chopra. Ze schreef nog twee boeken waarvan er één in het Nederlands is vertaald: Welkom baby! 100 beloftes aan mijn kind*. Het doel daarvan is om bewust intenties te kiezen en die in het dagelijks leven te integreren. Het uiteindelijke doel is het vinden van je innerlijke zelf en wat jouw bijdrage aan de wereld is. Daarbij hoort ook het luisteren naar jezelf en de boodschappen die je ontvangt van het universum. In het boek beschrijft ze met humor en wijsheid hoe ze dit in haar eigen leven tracht toe te passen. Onder andere d.m.v. yoga en mindfulness. Bemoedigend en ook leuk om zomaar te lezen vanwege de persoonlijke belevenissen van de auteur, telg van een bekende familie. Zoals de ontmoetingen met mensen als de Dalai Lama en Eckhart Tolle. Met tips en praktische aanwijzingen. Bevat inhoudsopgave, register en nawoord van Deepak Chopra. Een aanrader voor een ieder die bezig is met zijn zoektocht naar geluk, betekenis en relevantie in het leven.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chopra, Mallika - Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie Chopra, Mallika - Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie Chopra, Mallika - Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.