De Bosschere, Charles - Les Serres Royales de Laeken

Schrijver:
Titel: Les Serres Royales de Laeken
Taal: Frans
Uitgever: G. Van Oest, 1920
Bijzonderheden: Zeldzaam plantenboek, gesigneerd door koning Albert I van België
Prijs: € 250,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Half lederen band met wapen van koning Albert I in gouddruk op voor- en achterplat, titel verguld op rug, kopvergulding, lichte slijtage aan kop (zie foto). 33 x 27 cm. Oorspronkelijk uitgeversomslag meegebonden. Druk J.E. Buschmann.
109 blz., plus 25 opgekleefde kleurfoto's buiten de tekst, plus gravures in de tekst, plus uitslaande grondplannen van de serres en van het park van Laken. Occasionele roestvlekken.
Eén van de 600 genummerde exemplaren op zwaar geschept Hollands Van Gelder papier. Bij het verschijnen in 1920 kostte dit boek 100 Franse frank, een hoog bedrag in die tijd.
Bijzonder exemplaar, in 1929 geschonken door Koning Albert I aan "La Société Royale d'Agriculture et de Botanique de Verviers" en door hem GESIGNEERD. Zie foto. Bijgevoegd: "Prix d'Honneur" voor Emile Coumont, "Horticulteur à Fleury."
De uitgestrekte Koninklijke Serres in Laken werden in 1873 ontworpen door architect Alphonse Balat in opdracht van Koning Leopold II. Ze zijn elk jaar drie weken open voor het publiek.
Zeldzame uitgave, ik vind geen enkel ander exemplaar te koop op internet dat door Koning Albert gesigneerd is.
Prijs 250 euro plus 15 voor aangetekende verzending in België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

De Bosschere, Charles - Les Serres Royales de Laeken De Bosschere, Charles - Les Serres Royales de Laeken De Bosschere, Charles - Les Serres Royales de Laeken De Bosschere, Charles - Les Serres Royales de Laeken De Bosschere, Charles - Les Serres Royales de Laeken De Bosschere, Charles - Les Serres Royales de Laeken De Bosschere, Charles - Les Serres Royales de Laeken De Bosschere, Charles - Les Serres Royales de Laeken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.